Jogi nyilatkozat

2014.07.11
Generali Alapkezelő Zrt.

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A honlap vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbi feltételekkel, ne nyissa meg a weboldalakat!

Szerzői jog 

A Generali Alapkezelő weboldala, az azon található minden képi és szöveges tartalom, logók, grafikák illetve, azok elrendezése a Generali Alapkezelő Zrt. tulajdonát képezik, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Generali Alapkezelő Zrt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. 

Információk 

A weboldalon megjelenő információk, adatok, feltételek bármikor módosulhatnak, kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Generali Alapkezelő felelősséget nem vállal. 

Kárfelelősség kizárása 

A Generali Alapkezelő Zrt. semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel.
A Generali Alapkezelő nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek.

A személyes adatok védelme 

Az Generali Alapkezelő Zrt. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Generali Alapkezelő Zrt.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Generali Alapkezelő Zrt. adminisztrációs célból korlátlan ideig nyilvántartsa, kezelje, valamint üzleti partnereinek továbbítsa, belső promóciós és piackutatási célokra felhasználja.