Fontos információk

Orbán megígérte, hogy Brüsszel elvárásaihoz igazodik CEU-ügyben

2017.04.29
Portfolio.hu
Orbán Viktor miniszterelnök leszögezte, hogy kormánya teljes mértékben eleget kíván tenni az Európai Bizottság (EB) által a magyar felsőoktatási törvény módosítása kapcsán támasztott feltételeknek - jelentette ki szombaton Brüsszelben Siegfried Muresan, a Fideszt is a soraiban tudó Európai Néppárt (EPP) szóvivője.

Rekordot dönt a befektetés, amiről sok magyar még csak nem is hallott

2017.04.29
Portfolio.hu
Az idei első negyedévben új rekordot állítottak fel az európai tőzsdén kereskedett alapok, március végén 640 milliárd dollárnyi vagyon volt az európai ETF-ekben, 20 milliárddal több, mint február végén - írja a legfrissebb közleményében az ETFGI.

El fogja kényeztetni a családokat az Orbán-kormány

2017.04.29
Portfolio.hu
Egyre több részletet tudunk meg a kormány berkeiben készülő demográfiai programról. Fontos és új elem, hogy az alanyi jogon járó támogatások szélesítéséről is szó van. Bemutatjuk, mit jelenthet ez a gyakorlatban, akár már jövőre.

Reális a veszély, hogy Észak-Korea atomtámadást indít

2017.04.29
Portfolio.hu
Észak-Korea szombaton hajnalban újabb ballisztikus rakétát bocsátott fel, amely azonban minden jel szerint pár másodpercnyi repülés után felrobbant - adta hírül a dél-koreai hadsereg.

Rakétát lőtt ki Észak-Korea

2017.04.28
Portfolio.hu
Helyi idő szerint szombaton Észak-Korea ballisztikus rakétatesztet hajtott végre - közölték amerikai források az NBC-vel.

Trump egyetlen tollvonással végzetes csapást mért a környezetvédelemre

2017.04.28
Portfolio.hu
Donald Trump ma alárt egy elnöki rendeletet, amelynek célja, hogy előre mozdítsa az amerikai partmenti olaj- és gázkitermelést. A rendelet lehetővé teszi, hogy olyan helyeken is kutatásokat végezzenek nyersanyagok után, ahol az Obama-kormány semmilyen hasonló tevékenységet nem engedélyezett. A környezetvédő szervezetek hevesen tiltakoznak, szerintük ugyanis ezzel az intézkedéssel gyakorlatilag a sarkköri vizek élővilágának halálos ítéletét írta alá az elnök.

Az utolsó pillanatban sikerült elkerülni, hogy megbénuljon az élet az USA-ban

2017.04.28
Portfolio.hu
Órákkal a határidő lejárta előtt sikerült tető alá hozni egy átmeneti megállapodást az amerikai törvényhozásban, így egyelőre nem lesz szükség forráshiány miatt részleges kormányzati leállásra. Jövő hét péntekig kaptak időt a politikusok, hogy megállapodjanak az idei év hátralevő részére vonatkozó költségvetési tervben, ha ez nem sikerül, akkor elkerülhetetlenné válik egy részleges kormányzati leállás.

Küszöbön egy koreai háború, közben Trump sarokba szorítja egyik szövetségesét

2017.04.28
Portfolio.hu
Donald Trump szerint az Egyesült Államok és Dél-Korea közötti szabadkereskedelmi megállapodás egy "borzasztó" üzlet, ezért minél hamarabb újra kell tárgyalni, vagy meg kell semmisíteni - mondta el a Reutersnek adott exkluzív interjújában. Az amerikai elnök emellett a Dél-Koreába telepítendő rakétavédelmi rendszerért cserébe 1 milliárd dollárt vár a dél-koreai államtól. A követelések időzítése valószínűleg tudatos, a háborútól tartó dél-koreai vezetők ugyanis a szokásosnál is jobban rá vannak szorulva az amerikaiak segítésére, amit az elnök minden jel szerint igyekszik kihasználni.

Fordulatról beszél az államtitkár: kevesebb orvos megy külföldre?

2017.04.28
Portfolio.hu
A jövő évi költségvetési tervezetben 150-200 milliárd forinttal több jut az egészségügyre - mondta az egészségügyért felelős államtitkár egy szakmai fórumon pénteken Siófokon. Ónodi-Szűcs Zoltán hozzátette, az idei és a jövő évi ágazati növekmény a GPD 1,5 százalékát teszi ki.

Csodát várnak a részvénypiactól a pénzünket kezelő profik?

2017.04.28
Portfolio.hu
A francia választások első fordulója megnyugtatta az európai tőkepiacokat, a vagyonunkat kezelő profi befektetők pedig úgy vélik, a részvénypiacokat rövid távon tovább mozgathatja pozitív irányba az optimizmus. Az amerikai Trump-féle adócsomagot viszont nem biztos, hogy sikerül majd beiktatni, ami megingathatja a részvénypiacokat is.

MKB: új lendület

2017.04.28
Portfolio.hu
MKB Alapkezelő:

Pioneer: Kelet-Közép-Európának nagyon jó évei lehetnek

2017.04.28
Portfolio.hu
Pioneer Alapkezelő:

Tusk kemény üzenetet küldött a briteknek

2017.04.28
Portfolio.hu
Akkor kezdődhetnek meg a tárgyalások az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kereskedelmi egyezményéről, ha a megfelelő ütemben haladnak az egyeztetések a brit kilépéssel kapcsolatos megállapodás főbb kérdéseiről, például az állampolgárok jogairól - erősítette meg Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke a bennmaradó tagállamok vezetőinek küldött pénteki levelében.

Raiffeisen: megkérdőjeleződhet az Európai Uniós projekt jövője

2017.04.28
Portfolio.hu
R

K&H: továbbra is emelkedő pályán van a világgazdaság

2017.04.28
Portfolio.hu
K&H

Diófa: nem számítunk meglepetésre a francia választásoktól

2017.04.28
Portfolio.hu
Dió

Erste: rövid- és középtávon a kockázatosabb befektetések teljesítenek majd jól

2017.04.28
Portfolio.hu
E

CIB: továbbra is magasak a tőzsdei indikátorok

2017.04.28
Portfolio.hu
C

Aberdeen: Donald Trump kezd egyre inkább Donald Duckra hasonlítani

2017.04.28
Portfolio.hu
Aberdeen Alapkezelő:

Gyengén kezdte az évet az amerikai gazdaság

2017.04.28
Portfolio.hu
2017 első negyedévében évesített negyedéves alapon 0,7%-kal bővült az Egyesült Államok GDP-je - derült ki a ma közzétett előzetes adatokból. Az elemzők ennél lényegesen gyorsabb növekedést vártak, így a mai adat csalódást okozott.

Megállapodtak a béremelésről, idén nem lesz BKV-sztrájk

2017.04.28
Portfolio.hu
Létrejött a bérmegállapodás a BKV-nál a szakszervezetekkel - jelentette be Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

Szárnyra kapott az euró

2017.04.28
Portfolio.hu
Csendesen indult a pénteki nap a devizapiacokon, majd az euróövezeti infláció hozott hirtelen elmozdulást.

Inflációs meglepetés az euróövezetben

2017.04.28
Portfolio.hu
1,9%-os volt az euróövezeti infláció éves összevetésben, ami meghaladta az elemzők által várt 1,8%-os konszenzust. Az euró élesen reagált a hírre.

Ennyi volt a foglalkoztatottság szárnyalásának?

2017.04.28
Portfolio.hu
2017 első negyedévében nem tudott tovább bővülni a foglalkoztatottság Magyarországon a megelőző negyedévhez képest, a munkanélküliség elért egy olyan pontot, ahonnan az utóbbi hónapokban nem nagyon tudott tovább csökkenni. A munkaerőhiány továbbra is erős, és komoly problémát jelent, hogy a szabad munkaerő nem ott áll rendelkezésre, ahol a legnagyobb szükség lenne rá.

Orbán: minden érvet megfontolunk a CEU-ügyben

2017.04.28
Portfolio.hu
"Mi minden érvet megfontolunk, és nem mondjuk, hogy az "nem fér be a hajunk alá" - fogalmazott a Kossuth Rádió ma reggeli műsorában Orbán Viktor a CEU-ügy kapcsán. Azt is mondta azonban, hogy az Európai Bizottsággal egy jogi természetű vita indult és az a tapasztalatok szerint elhúzódó lesz.

Trump őszinte vallomása: Meglepett, mennyire kemény ez az új munka

2017.04.28
Portfolio.hu
Hiányzik neki az autóvezetés, úgy érzi, mintha néha begubózna és meglepte, mennyire nehéz az új munkája - ezek a részletek is kiderültek Donald Trump Reuters hírügynökségnek adott interjújából. Az amerikai elnök nem zárta ki a súlyos konfliktus bekövetkezését Észak-Koreával.

Közel járunk a kínai hitelbuborék kidurranásához

2017.04.28
Portfolio.hu
A japán és a spanyol hitelbuborék azon az eladósodottsági szinten durrant ki, ahol most éppen a kínai hitelbuborék tart - hívja fel a figyelmet pénteki gyors piaci összefoglalójában a Societe Generale.

Elárulta a Spar-vezér, miért bénáznak a magyar kasszások

2017.04.28
Portfolio.hu
Nagyon félrevezető az az általánosítás, hogy a tulajdonosok külföldre talicskázzák a profitot; le kell rombolni a "gonosz multi" sztereotípiát - vallja Heiszler Gabriella. A Spar Magyarország ügyvezető igazgatójával a feszes munkaerőpiacról, köztük a vállalatot sújtó 40 százalékos fluktuációról; a Nébih "kontraproduktív" termékvizsgálatáról; a Plázastop miatt megtört expanzióról; illetve a szektor jövőjét jelentős mértékben befolyásoló kormányzati elképzelésekről beszélgettünk.

Saját pártcsaládja kéri Orbánt, hogy változtasson, de nagyon gyorsan

2017.04.27
Portfolio.hu
Az Európai Néppárt vezetősége arra fogja kérni a magyar kormányfőt, hogy az Európai Bizottság által megszabott egy hónapos határidőn belül a testület jogi aggályainak figyelembevételével hozza összhangba az uniós szabályokkal a magyar felsőoktatási törvényt. Ezt Siegfried Muresan, az Európai Néppárt szóvivője nyilatkozta csütörtökön telefonon a BruxInfónak.

Annyira tökéletes a költségvetés, hogy a KT nem tud mit hozzátenni

2017.04.27
Portfolio.hu
A Költségvetési Tanácsnak (KT) a 2017. évi központi költségvetéséről szóló törvény módosítását tekintve nincsenek olyan ellenvetései, amelyek indokolnák, hogy a dokumentummal kapcsolatban jelezze az egyet nem értését - közölte a testület az MTI-vel csütörtökön.

Örülhetnek a családok, nagy lépésre készül a kormány

2017.04.27
Portfolio.hu
A készülő demográfiai program részét képezi majd a családtámogatási rendszer átalakítása és kiszélesítése - mondta a csütörtöki Kormányinfón Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A politikus azt is kiemelte, hogy a kormány kedden benyújtja majd a 2018-as költségvetés tervezetét, amiből talán a családtámogatás kiszélesítéséről is megtudhatunk majd részleteket.

Benyújtotta Varga az új törvényjavaslatot, készülhetnek a befektetők

2017.04.27
Portfolio.hu
Jövő januárban lép életbe Európai Uniós szinten a MiFID 2, amelynek célja a befektetők védelme mellett az európai pénz-és tőkepiacok átláthatóságának és stabilitásának javítása. Az új szabályozás magyar jogrendbe való átültetésének határideje július 3. A több törvényt is módosító javaslatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nyújtotta be, összeszedtük a fontosabb változásokat.

Esik az euró Draghiék döntésére

2017.04.27
Portfolio.hu
Reggel minimális elmozdulásokkal indult a nap a devizapiacon, majd az EKB kamatdöntő ülése és a német inflációs statisztika megjelenése után a dollár kapott erőre.

Különadót módosít Lázár és Seszták

2017.04.27
Portfolio.hu
Szerdán 23 törvényjavaslatot nyújtott be a kormány, illetve a kormánypárti képviselők, ezek között szerepelt a közművezetékek adójáról szóló törvény módosítása is.

Miközben mindenki Orbán Viktorra figyelt Brüsszelben, a kormány egyetlen délután alatt benyújtott 23 törvényjavaslatot

2017.04.27
Portfolio.hu
Maximális fokozatra kapcsolt a Fidesz-KDNP törvénygyára. Egyetlen nap alatt 23 törvényjavaslatot és módosítást nyújtottak be a kormány képviselői a parlamentnek.

Draghi: egyre kevesebb a negatív kockázat

2017.04.27
Portfolio.hu
A piaci várakozásoknak megfelelően 0%-on tartotta az irányadó kamatot az Európai Központi Bank. A kiadott közlemény szövege teljesen mértékben megegyezik a márciusiéval: 60 milliárd eurós havi összegben folytatódik év végéig az eszközvásárlási program, szükség esetén azonban megnövelhetik ezt a keretösszeget.

Trump mindent lenyom a gyengék torkán, csak hogy kényeztesse a szavazóit

2017.04.27
Portfolio.hu
Lassan letelik Donald Trump ciklusának első 100 napja, ezért - tekintettel ennek az időszaknak a szimbolikus jelentőségére - az elnököt sürgette az idő, hogy választói felé valami konkrét eredményt tudjon felmutatni. Ennek fényében nem meglepő, hogy Trump pont ezen a héten indított villámhadjáratot az Észak-Amerikai Kereskedelmi Megállapodás (NAFTA) ellen, amit kampánya során élesen bírált. Az elnök pontosan tisztában van saját alkupozíciójával, amit úgy tűnik, hogy a választók kiszolgálásáa érdekében kíméletlenül érvényesíteni is akar.

A márciusi esés után nagyot ugrott a német infláció

2017.04.27
Portfolio.hu
Áprilisban a márciusi 1,6%-ról 2%-ra emelkedett az infláció éves üteme Németországban - derült ki a német statisztikai hivatal ma közzétett adataiból.

Brexit: megvan a 27 tagállam közös álláspontja

2017.04.27
Portfolio.hu
Az Európai Unióban maradó 27 tagállam képviselőinek sikerült megegyezniük abban az álláspontban, amelyet az unió a Brexit-tárgyalások során képviselni fog - közölte Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség uniós ügyekért felelős államtitkára az általános uniós ügyekkel foglalkozó miniszteri EU-tanács luxemburgi ülését követően, csütörtökön az MTI-nek telefonon nyilatkozva.

Két felszólítást kapott Magyarország Brüsszelből

2017.04.27
Portfolio.hu
Az Európai Bizottság a mai napon két indokolással ellátott véleményt küld Magyarországnak, amelyekben felkéri az országot, hogy teljes mértékben alkalmazza az uniós jogszabályokat.

Újabb áfacsökkentésért lobbiznak

2017.04.27
Portfolio.hu
A magyar fürdők nemzetközi versenyképességéhez elengedhetetlen a fürdőszolgáltatások áfájának csökkentése a jelenlegi 27 százalékról 18 százalékra a jövő évtől; az áfakulcs mérséklését a Magyar Fürdőszövetség - tagsága teljes támogatásával - kezdeményezte a kormánynál - mondta Czeglédi Gyula, a szövetség ügyvezető elnöke sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

Sosem fogják az összes munkánkat elvenni a robotok

2017.04.27
Portfolio.hu
Komoly változáson fog keresztül menni a munka világa a következő évtizedekben, azonban attól nem kell félnünk, hogy a robotok teljesen elveszik az emberek munkáját, hiszen magasan és alacsonyan képzett dolgozókra is szükség lesz a jövőben. Az automatizálás eredményeképp ugyanakkor előtérbe kerülnek majd a "puha készségek", a gazdaságok egyre szolgáltatás-orientáltabbá válnak, és olyan munkahelyek jönnek létre, amelyek korábban nem léteztek - mondta Annamarie Muntz, a World Employment Confederation elnöke, a Randstad Holding Public Affairs igazgatója, aki A munka jövője címmel tartott előadást egy a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) által szervezett szerdai rendezvényen.

Még mindig nem fogyott ki a történelmi rekordokból a magyar kötvénypiac

2017.04.27
Portfolio.hu
Egy százalék alatti átlagos hozam mellett sikerült értékesíteni hároméves kötvényeket az ÁKK csütörtöki aukcióján, ezzel újabb korábban nem látott hozamszintet értünk el. Összességében a három futamidőn összesen 11 milliárd forinttal sikerült túlteljesíteni a kitűzött célt az adósságkezelőnek.

Döntött a kormány, jön az ingyenes nyelvvizsga

2017.04.27
Portfolio.hu
Ingyenesé teszi a kormány az első nyelvvizsga megszerzését a jövő év elejétől a 35 évesnél nem idősebbeknek - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.

Merkel üzent a briteknek: számoljanak le az illúziókkal!

2017.04.27
Portfolio.hu
Nem lehet párhuzamosan tárgyalni a brit kilépésről, illetve az EU és Nagy-Britannia jövőbeli kapcsolatairól - mondta csütörtökön Angela Merkel német kancellár a német parlamentben. A politikus kiemelte, hogy Európa egy erős Nagy-Britanniában érdekelt, de szerinte sokaknak illúziói vannak a szigetországban a jövővel kapcsolatban.

Egyelőre elmarad Le Pen feltámadása

2017.04.27
Portfolio.hu
Az első forduló utáni napokban nem változtak a francia választók preferenciái. Az eddig is nagy izgalmakat hozó elnökválasztásban semmi sincs kőbe vésve, a felmérések adatai alapján azonban továbbra is óriási meglepetés lenne, ha Marine Le Pen győzne Emmanuel Macronnal szemben.

Egy hete még bottal sem piszkálták volna, ma mindenki eurót akar venni

2017.04.27
Portfolio.hu
Kis túlzással egy héttel ezelőtt még az eurót tartották a világ legkockázatosabb devizájának, mostanra viszont hirtelen mindenki az európai fizetőeszköz nagy híve lett. Ennyit számított a vasárnapi francia elnökválasztás, melyen a piac számára kedvező eredmény született.

166 milliárd dollárra hízott a világ legnagyobb pénzpiaci alapja

2017.04.27
Portfolio.hu
A világ legnagyobb pénzpiaci alapja 165,6 milliárd dollárt kezel, az Alibaba itt parkoltatja az online tranzakcióihoz használt ügyfélpénzt. Nem rég előzték meg a korábbi csúcstartót, a JP Morgan amerikai kormánynak fenntartott pénzpiaci alapját.

Ezrek juthatnak ingyenpénzhez: indul az alapjövedelem-kísérlet Kanadában

2017.04.27
Portfolio.hu
Már májusban elindulhat a kanadai Ontario tartományban a hónapok óta tervezett alapjövedelem-projekt, amelynek keretében 4000 szerencsés kiválasztott élvezheti majd az extra jövedelem előnyeit. Már a résztvevő településeket is kijelölték, így tényleg célegyenesbe érkezett a projekt megvalósítása.

A gazdagok csak gazdagodnak, a szegények munkáját meg elveszik a robotok

2017.04.27
Portfolio.hu
Az amerikai statisztikai hivatal adatai szerint jelentősen megnőtt a gazdagok és szegények közötti jövedelmi különbség. Miközben a gazdagok vagyona egyre csak nő, a szegényebbek munkáját a robotok megjelenése veszélyezteti - írja a Bloomberg.

Egyelőre nem borítja az asztalt Trump

2017.04.27
Portfolio.hu
Washington egyelőre marad az Egyesült Államokat, Kanadát és Mexikót tömörítő Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezményben (NAFTA) - közölte az amerikai elnök, amikor telefonbeszélgetést folytatott a másik két érintett ország vezetőjével.

Egy hajszálra van a bérmegállapodás a BKV-nál

2017.04.27
Portfolio.hu
Közel biztosra vehető, hogy pénteken megszületik a 2017-es bérmegállapodás a BKV menedzsmentje, illetve a két legnagyobb szakszervezeti tömörülés, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VTDSZSZ) és a Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége között - tudta meg a Magyar Nemzet Bolla Tibortól, a fővárosi közlekedési társaság vezérigazgatójától. Ez esetben visszavonják a március végén bejelentett, majd azóta felfüggesztett sztrájkot is.

Hugo van der Goes 15. századi oltárképe a kalapács alatt New Yorkban

2017.04.27
Portfolio.hu
A Christie's április 27-ei, New York-ban megrendezésre kerülő aukciójának egyik szenzációja a németalföldi festészet kimagasló egyéniségének, Hugo van der Goes-nak tulajdonított oltárkép.

Megjelent a 100-as lista a leggazdagabb magyarokról

2017.04.27
Portfolio.hu
Magyarország leggazdagabb embere 2017-ben is Csányi Sándor, miután 200 milliárd forintról 260 milliárd forintra növelte a vagyonát. A legbefolyásosabb emberek listáján Csányi a második, Orbán Viktor mögött.

Bejelentették a történelmi adócsökkentést Amerikában

2017.04.26
Portfolio.hu
Bejelentette Trump régóta várt adócsomagját az amerikai pénzügyminiszter. Ahogy azt a korábban kiszivárgó információk alapján sejteni lehetett, jelentős adócsökkentést terveznek a vállalati szférában.

Egyre kisebb az esélye, hogy jelenlegi formájában marad a CEU a rektorhelyettes szerint

2017.04.26
Portfolio.hu
Már kevesebb, mint 50 százalék esélyt lát arra a CEU rektorhelyettese, hogy maradnak Budapesten - mondta el az RTL Klubnak.

A CEU visszautasítja Orbán Viktor mai brüsszeli kijelentéseit

2017.04.26
Portfolio.hu
A CEU visszautasítja Orbán Viktor miniszterelnöknek az Európai Parlamentben szerdán az egyetemmel kapcsolatban tett kijelentéseit.

Orbán: szeretünk az EU-hoz tartozni

2017.04.26
Portfolio.hu
A parlamenti vita után sajtótájékoztatót tart Orbán Viktor, amelyen részt vesz Trócsányi László igazságügyi miniszter és Rogán Antal is.

Orbán az EP-ben: ezt is megoldjuk, ahogy a korábbi vitáinkat is

2017.04.26
Portfolio.hu
A vitánk Önökkel és egy amerikai pénzügyi spekulánssal szemben áll fenn - kezdte Orbán Viktor az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén, ahol a magyar helyzetet vitatják.

Gyengül a forint a jó hangulat mellett is

2017.04.26
Portfolio.hu
Amint azt reggel előrevetítettük: két napig tartó szárnyalás után visszagyengült valamelyest az euró a dollárral szemben. Közben a forint ma délután kissé gyengült, az euróval szembeni jegyzések újra 313 fölé lendületek, amelyben a Brüsszel felől érkező mai kritikáknak is lehet szerepe.

Csattanós választ adott Brüsszel a kormány plakátjaira

2017.04.26
Portfolio.hu
A korábbi ígéreteknek megfelelően az Európai Bizottság megjelentette válaszait a magyar kormány legújabb plakátkampányára, nemzeti konzultációjára. Ebben tételesen cáfolja a kormány állításait.

Nem biztos, hogy Macron örül ennek a támogatásnak

2017.04.26
Portfolio.hu
Nicolas Sarkozy volt jobboldali államfő szerdán a centrista Emmanuel Macron támogatására kérte a franciákat az elnökválasztás második fordulójában, mert szerinte a szuverenista "Marine Le Pen megválasztása és a programjának végrehajtása nagyon súlyos következményekkel járna" Franciaország és a franciák számára. Ugyanakkor a jobboldal érezhetően már arra készül, hogy a júniusi parlamenti választások eredményére alapozva Macron "alatt" egy jobbközép kormányt alapíthasson.

Hírlevelek_2017

2017.01.01

Közzétételek 2017

2017.01.01

Hírlevelek_2016

2016.01.01

Közzétételek 2016

2016.01.01

Hírlevelek_2015

2015.01.01

Közzétételek 2015

2015.01.01

Hírlevelek_2014

2014.08.01

Közzétételek 2013

2014.07.31

Közzétételek 2012

2014.07.31

Közvetítők jegyzéke

2014.07.02
Társaságunk függő ügynökei a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény 111.§ (2) bekezdés a) pontja alapján:

Szabályzatok

2014.07.02

Közzétételek 2014

2014.07.01

Közzétételek 2011

2014.01.31

Közzétételek 2010

2014.01.31

Közzétételek 2009

2014.01.31

Közzétételek 2008

2014.01.31

Közzétételek 2007

2014.01.31