Fontos információk

Gyengül a forint, 310 felett járunk az euróval szemben

2018.01.23
Portfolio.hu
Ma is folytatódni látszik a forint múlt hét pénteken kezdődött gyengülése az euróval szemben, délelőtt már 310 fölé kapaszkodtak a jegyzések. Az amerikai dollár közben továbbra sem tud talpra állni, így az euró és a forint ellenében is hároméves mélypontja közelében tartózkodik.

A következő mánia vagy ez már a jövő? Minden a kriptopénzekről!

2018.01.23
Portfolio.hu
Rövid idő leforgása alatt kerültek a befektetők érdeklődésének középpontjába a kriptopénzek, valóságos hullámvasutat jártak be az árfolyamok. De mégis mi ez a nagy felhajtás a bitcoin és társai körül? Tényleg ennyire jövőbe mutató a kriptopénzek alapja, a blockchain technológia, valóban felforgatja a jövőt? Ez alapján mennyit érnek a kriptopénzek, lesz-e értékük a közeljövőben vagy csak lufi az egész? A hazai kriptovilág legjobbjai és professzionális tőkepiaci szereplők véleményét ütköztetjük a témában a Portfolio következő befektetői klubján.

Kettős pofon a bitcoinnak: egy ország és egy bank is lépett

2018.01.23
Portfolio.hu
Dél-Korea betiltja az anonim számlavezetést a kriptopénz-kereskedőknek január 30-ától, ezzel szándékoznak megállítani a pénzmosást és más bűnözési formákat, melyeket a virtuális devizákon keresztül folytatnak. Közben a legnagyobb skandináv bank, a Nordea megtiltotta alkalmazottainak, hogy kriptopénzekkel kereskedjenek.

Dávid Ferenc: a hazai kkv-kat ellehetetleníti a minimálbér emelése

2018.01.23
Portfolio.hu
A minimálbér és a garantált bérminimum emelését nehezen tudják kigazdálkodni a magyar kkv-k - állítja Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára. A Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy különösen nem tudják kigazdálkodni a vidéki, kistelepülések vállalkozói. Szerinte a munkaerőhiány öt éven belül krónikussá fog válni.

Idén már több brókercég és egy alapkezelő Beva-tagsága is megszűnt

2018.01.23
Portfolio.hu
Idén három brókercégnek is megszűnt a tagsági jogviszonya a Befektető-védelmi Alapnál (Beva). Mindhárom esetben az MNB vonta vissza a cégek működési engedélyét.

Egyetlen független privátbanki tanácsadó marad Magyarországon

2018.01.23
Portfolio.hu
Január 3-án hazánkban is életbe lépett a MiFID 2 szabályozás, amely jelentős adminisztrációs terhet ró a szolgáltatókra és az ügyfelekre egyaránt, ugyanakkor kétségtelen, hogy az új rendszer tovább növeli majd a piaci transzparenciát és a bizalmat. Lényeges változás januártól, hogy a befektetési szolgáltatók kötelesek közzétenni, hogy milyen jutalékokat, visszatérítéseket kapnak az üzleti partnereiktől az ügyfeleiknek ajánlott termékek után, ez alapján pedig élesen elkülönülnek egymástól a független és a nem független tanácsadók. Interjú Parádi-Varga Tamással, az SPB Befektetési Zrt. vezérigazgatójával.

Pénzt kapnak a görögök

2018.01.23
Portfolio.hu
Jóváhagyták a Görögországot segítő nemzetközi pénzügyi mentőcsomag következő, 6,7 milliárd eurós részletét a közös valutát használó európai uniós tagországok pénzügyminiszterei hétfőn Brüsszelben. Az összeg folyósításhoz még az euróövezeti állandó mentőalap (ESM) zöld jelzésére is szükség lesz, ez azonban sokak szerint ezután pusztán formalitás.

Beleszállt a Facebookba és a Google-ba a médiamágnás

2018.01.23
Portfolio.hu
Rupert Murdoch amerikai médiamágnás nyílt levélben szólította fel a Facebook és a Google internetes óriáscégek tulajdonosait, hogy fizessenek a tekintélyes sajgóorgánumoknak a tőlük átvett hitelt érdemlő és minőségi tartalmakért.

Véget ért a kormányzati leállás az USA-ban, de nemsokára újraindulhat

2018.01.23
Portfolio.hu
A Demokrata Párt hétfőn megállapodott a republikánusokkal az amerikai kormányzati leállás befejezéséről. Ezután az amerikai szenátus elsöprő többséggel, 81:18 arányban szavazta meg a kormányzati leállás befejezését, majd így tett a képviselőház is. A törvény értelmében a kormányzat működésének finanszírozása február 8-ig biztosított.

Jóváhagyták a görög mentőcsomag következő részletét

2018.01.22
Portfolio.hu
Jóváhagyták a görög mentőcsomag következő, 6,7 milliárd eurós részletét a közös valutát használó uniós tagországok pénzügyminiszterei hétfőn Brüsszelben. Az összeg folyósításhoz azonban még az euróövezeti állandó mentőalap (ESM) zöld jelzésére is szükség lesz, ez azonban sokak szerint ezután pusztán formalitás.

A gyakori kormányfőcsere miatt aggódik Romániában a Moody's

2018.01.22
Portfolio.hu
A Moody's Investors Service szerint adósértékelési szempontból negatív, hogy Romániában hét hónapon belül a harmadik miniszterelnök lép hivatalba, mivel a gyakori váltások rontják a kormányzati munka hatékonyságát és hátráltatják a szerkezeti reformokat.

Mindjárt itt a 310-es euró

2018.01.22
Portfolio.hu
A pénteki mérsékelt gyengülést ma is folytatta kis mértékben a forint az euróval szemben, így a jegyzések kora estére megközelítették a 310-es szintet, ami másfél hete a leggyengébb forintot jelenti. Az euró/dollár ma lényegében oldalazott, így a dollár/forint kurzusban sem láttunk markáns mozgást, 252 felett ragadt az árfolyam.

Most nagyon jól megy a világnak, de ideje felkészülni a rosszabb időkre

2018.01.22
Portfolio.hu
2017-ben a 2016-os 3,2%-ról 3,7%-ra élénkülhetett a világgazdasági növekedés üteme, ami idén 3,9%-ra gyorsulhat, majd ezen a szinten maradhat 2019-ben is - olvasható a Nemzetközi Valutalap (IMF) januári World Economic Outlook kiadványában. A 2017-re és 2018-ra vonatkozó előrejelzés egyaránt 0,1 százalékponttal magasabb, mint amit még októberben várt a Valutaalap. A szervezet szakértői a javuló globális kilátások ellenére figyelmeztetnek, hogy a világszerte laza monetáris politika, illetve a magas eladósodottság miatt a döntéshozóknak sokkal kevesebb eszközük áll rendelkezésre egy esetleges válság kezelésére, mint a 2008-as válság előtt.

Öt év után újra nőtt a németek oroszországi exportja

2018.01.22
Portfolio.hu
Először nőtt tavaly a német export Oroszországba öt éven belül - a német szövetségi statisztikai hivatal hétfőn ismertetett adatai szerint.

Így válik szép csendben valósággá a német politikusok rémálma

2018.01.22
Portfolio.hu
Egyre inkább beigazolódni látszik a konzervatív német politikusok félelme, miszerint az Európai Központi Bank eszközvásárlási programja a perifériás országok kvázi finanszírozása felé tolódik el annak ellenére, hogy elvileg ez tilos lenne. Egy ábra, ami jól mutatja, miért kritizálják egyre többen az eurózónás jegybankot.

Visszajuthat volt pozíciójába a körözött katalán elnök (2.)

2018.01.22
Portfolio.hu
Carles Puigdemont leváltott katalán vezetőt nevezte meg hivatalos jelöltként Katalónia elnöki posztjára Roger Torrent, a katalán parlament elnöke hétfőn Barcelonában tartott sajtótájékoztatóján. Közben a téma kapcsán lényeges, hogy a spanyol ügyészség európai elfogatóparancs kiadását kérte Puigdemont ellen, aki 3 hónap után ma Brüsszelből Koppenhágába ment. Néhány órával később aztán kiderült, hogy nem ad ki újabb európai elfogatóparancsot ellene a madridi legfelsőbb bíróság - született meg a döntés hétfőn.

Visszalépett Párizs a világkiállítás megrendezésétől

2018.01.22
Portfolio.hu
A várhatóan gyengébb látogatószám, azaz főként pénzügyi megfontolások miatt Franciaország visszalépett a 2025-ös párizsi világkiállítás megrendezésétől, amit a miniszterelnök jelentett be. A döntés azután született meg, hogy az már korábban eldőlt: Franciaország rendezi meg 2023-ban a Rögbi Világkupát, 2024-ben pedig a nyári olimpiát.

Alkotmányellenes az iskolák államosítása? - A választásokig kiderülhet

2018.01.22
Portfolio.hu
Egy január 8-i bírósági határozat alkotmányellenesnek találja azt, ahogy a magyar állam az iskolák államosítását végrehajtotta, és az Alkotmánybíróságnak 90 napon belül állást kell foglalnia a kérdésben - írja a 444.hu.

Hobó, Bizottság, Neurotic: az 1980-as évek legjobb zenei plakátjaira lehet licitálni

2018.01.22
Portfolio.hu
A plakát sokáig a könnyűzenei koncertek legfontosabb hirdetési formája volt. A műtárgy.com most olyan, jellemzően 1980-as évekbeli magyar zenei plakátok közül válogatott, melyeknek nem csak a tartalmuk, hanem a dizájnjuk is különleges. Az 1980-as évek koncertplakátjainak többek közt azért is lett divatja az elmúlt években, mert a korszak két fontos gyűjtőjének, Szőnyei Tamásnak és Bp. Szabó Györgynek a posztereit többször is kiállították, utoljára a Pokoli aranykor című tárlaton.

Félnek a britek, hogy a földbe döngöli őket az orosz hadsereg

2018.01.22
Portfolio.hu
A brit vezérkari főnök, Sir Nick Carter tábornok úgy véli, hogy alulmaradhat a szigetország hadserege külső fenyegetésekkel szemben, ha tovább csökkenti a parlament a hadicélú kiadásokat - írja a BBC. Más vezetők szerint a brit hadsereg már most is túl korszerűtlen ahhoz, hogy felvegye a harcot akár az oroszokkal, akár a kínaiakkal, sőt, van, aki amiatt aggódik, hogy a komplett brit gazdaságot egy szempillantás alatt tönkre tudja vágni egy jól irányzott vízalatti manőver.

Kijött a friss lista: ezekkel a sztárbefektetésekkel lehetett a legtöbbet keresni

2018.01.22
Portfolio.hu
A Lone Pine Capital, az Egerton Capital, a Viking Global Investors és a TCI Fund Management is azok között a hedge fundok között vannak, amelyekkel a legtöbbet lehetett keresni indulásuk óta. A friss adatok szerint a négy fedezeti alap 3,5-5 milliárd dollárt keresett a tavalyi részvénypiaci ralin - számol be az LCH Investments adataira hivatkozva a Reuters.

Végre kiderült! A kivándorlók fele végül hazajön Magyarországra

2018.01.22
Portfolio.hu
Az elmúlt években egyre több magyar kezdett el külföldön dolgozni, a hivatalos statisztikák szerint évente több tízezren mennek ki, és mostanra százezrek élnek külföldön. Sokkal nehezebb azonban a nettó migráció vizsgálata, erre tett most kísérletet Hárs Ágnes és Simon Dávid. A kutatók arra jutottak, hogy a kivándorolt magyarok közel fele hazajött.

Masszív piramisjáték dőlt össze - elégett 2760 milliárd forintnyi befektetés

2018.01.22
Portfolio.hu
Feladta magát a rendőrségen Zsang Hsziaolei, egy szinte szektaként működő kínai befektetési cég, a Qbao.com vezetője. A hatóságok azzal vádolják, hogy a mintegy 200 millió befektetőt számláló online platform piramisjátékozott és Zsang mintegy 70 milliárd jüannyi (kb. 2760 milliárd forint) ügyfélpénzt nyúlt le. Ha bizonyítást találnak a vádak, ezzel Kína történelmének legnagyobb piramisjátéka bukott be - írja a Caixin Global.

Kiderülnek a turpisságok: sokkal többet gombolnak le a befektetőkről, mint amiről tudtak

2018.01.22
Portfolio.hu
Az eddig ismertnél magasabb költségekkel találhatják szemben magukat a befektetők, amikor befektetési alapot vásárolnak, az eddig közzétett folyó költségek mellett a jövőben a többi díjat is fel kell tüntetniük az alapkezelőknek - számol be a hírről a Financial Times.

Duplázódott a vasúti teherforgalom Kína és Európa között

2018.01.22
Portfolio.hu
Duplájára nőtt Kína és Európa között a vasúti teherforgalom tavaly a kínai nemzeti fejlesztési és reformbizottság (NDRC) szóvivőjének hétfői tájékoztatása szerint.

Lesújtó számok: a szegények még szegényebbek, a gazdagok még gazdagabbak lettek

2018.01.22
Portfolio.hu
Minden 2017-ben keletkező öt dollárnyi vagyonból négy a leggazdagabb 1% zsebében landolt tavaly, miközben a világ szegényebbik felének semmi sem jutott - derült ki az Oxfam legfrissebb tanulmányából.

Be kell mennem ma dolgozni? - Több százezer amerikai kérdezgeti ezt

2018.01.22
Portfolio.hu
Hiányosan tájékoztatják az amerikai kormányzati ügynökségek, minisztériumok a dolgozóikat arról, hogy ők mindenképpen szükséges munkavállalók-e, azaz ma is be kell-e menniük a munkahelyükre - ezt állapítja meg gyors körképében a Reuters azután, hogy vasárnap éjjel sem sikerült megegyezni a pénteken életbe lépett kormányzati leállás feloldásáról. Hétfő éjjel újra nekifutnak a Szenátus tagjai, hogy megegyezzenek, de erősen kérdéses, hogy ez már most sikerül.

Nem szabadul a forint a 309-től

2018.01.22
Portfolio.hu
Hétfő reggelre sem tudott érdemben elmozdulni a forint, gyakorlatilag az év eleje óta 308-310 között ingadozik a magyar deviza az euróval szemben. A török líra piacán a szíriai háború miatt látni nagyobb kilengéseket, a dél-afrikai rand pedig szárnyalással kezdte a napot.

Olyan sok a tanú Bróker Marcsi perében, hogy idén nem lesz ítélet

2018.01.22
Portfolio.hu
Újabb tanúk kihallgatásával ma folytatódik a karcagi álbróker, Dobrai Sándorné büntetőügyének tárgyalása a Szolnoki Törvényszéken. A bíróság tájékoztatása szerint a nagy számú tanú és kihallgatásuk időigénye miatt az eredetileg 2018 őszére tervezett befejezés módosulhat, ítéletet előreláthatólag csak jövőre hirdetnek.

Megint egy svájci síparadicsomra figyel a világ - Meg azért máshova is

2018.01.22
Portfolio.hu
Valószínűleg a davosi Világgazdasági Fórum körül forog majd a világ a héten, közben azonban érdemes lesz Frankfurtra és Washingtonra is vetni egy-egy pillantást, hiszen jön az EKB kamatdöntése és az amerikai GDP-növekedés friss adata is.

Soha nem voltak ilyen bizakodóak a magyarok, de azért van egy kis baj

2018.01.22
Portfolio.hu
Januárban 2017 végi történelmi csúcsához képest is - igaz, hibahatáron belül - emelkedett a GKI konjunktúraindexe. Ez az üzleti várakozások minimális javulásának és a fogyasztóiak némi romlásának eredője. A cégek a bővülés fő akadályának a munkaerőhiányt tekintik.

Érettségi helyett szakmunka? - Szomorú eredmények derültek ki

2018.01.22
Portfolio.hu
Az érettségit nem adó szakmunkásképzésben végzettek nagyobb részét ma már segéd- vagy betanított munkásként alkalmazzák - olvasható a Munkaerőpiaci Tükör 2016 című kötetben, vagyis minél alacsonyabb képzést kap valaki, annál valószínűbb, hogy nehéz helyzetbe kerül a munkaerőpiacon, továbbá kisebb bérel is kell beérnie. Habár a magyar reformok a német "duális képzést" tekintik mintának, attól nagyon messze van a hazai oktatás. Köllő János kutatásában arra jut, hogy a szakképzésen belüli közismereti óraszám csökkentése után a magyar diákok kevesebb ilyen jellegű tanóra után lépnek ki a munkaerőpiacra, mint amennyit a német szakmunkástanulók a képzésbe lépés előtt kaptak.

Merkel örül, hogy elkezdődnek a tárgyalások

2018.01.21
Portfolio.hu
Üdvözölte Angela Merkel német kancellár és Horst Seehofer bajor kormányfő, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke vasárnap, hogy a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) a koalíciós tárgyalások megkezdése mellett döntött rendkívüli kongresszusán.

Rakétázzák Törökországot - Összeül az ENSZ BT

2018.01.21
Portfolio.hu
Szíriából kilőtt rakéták csapódtak be vasárnapra virradóra a dél-törökországi Kilis tartomány területén, miután a török hadsereg hadműveleteket kezdett a kurdok felügyelete alatt álló Afrín térségében. A török haderő vasárnap a szárazföldi hadműveletet is megindította. Franciaország kérte az ENSZ Biztonsági Tanácsának sürgős összehívását, amely hétfőn össze is ül.

Döntöttek a szocialisták - Kezdődhetnek a koalíciós tárgyalások Németországban

2018.01.21
Portfolio.hu
A Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a Keresztényszociális Unió (CSU) szövetségével folytatandó hivatalos koalíciós tárgyalás elkezdése mellett döntött vasárnap Bonnban a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) rendkívüli kongresszusa, a 642 küldött közül 362 a tárgyalás megkezdésére, 279 pedig ellene szavazott, 1 küldött tartózkodott.

Egyre nagyobb a feszültség a törökök háborúja miatt - Összeülhet a nemzetközi közösség

2018.01.21
Portfolio.hu
Franciaország felszólítja Törökországot, hogy hagyja abba a kurdok elleni offenzívát Szíria északnyugati részén, és egyúttal kéri az ENSZ Biztonsági Tanácsának sürgős összehívását - szögezte le Florence Parly francia védelmi miniszter, illetve Jean-Yves Le Drian külügyminiszter vasárnap.

Megvan, hogy idén mitől félhetünk a legjobban

2018.01.21
Portfolio.hu
A túlhúzott részvény- és kötvénypiacokon egy hirtelen nagyobb áresés, illetve a kínai gyors földet érés az a két kockázat, ami a legnagyobbat üthet jelenleg a globális pénz- és tőkepiacokon - állapítja meg idei piaci kitekintőjében a Societe Generale befektetéselemzési csapata.

Durva számok: ennyire közel lenne Orbán Viktor álma, a nullás költségvetés?

2018.01.21
Portfolio.hu
Karnyújtásnyira van a magyar költségvetés a régóta áhított "német" állapottól, vagyis, hogy egyáltalán ne termeljen hiányt és így nominálisan se növekedjen az államadósság. A jelek szerint azonban a kormányra komoly nyomás helyeződik, hogy a mozgásterét ne a deficit csökkentésére használja fel, hanem a munkát terhelő adók csökkentésére.

Ömlik a pénz egy befektetésbe, amiről senki nem tudja, hogy működik - Mire ez az őrület?

2018.01.21
Portfolio.hu
Sokan fekete doboznak és kockázatosnak tartják, mégis ömlik a pénz a kvantitatív hedge fundokba. Tavaly már mintegy ezermilliárd dollárnyi vagyont kezeltek, mégsem tudja senki, hogyan működnek az alapok. De akkor mire ez a nagy népszerűség? Miért jobb egy ember helyett matematikai modellekre és algoritmusokra bízni a pénzt?

Ötmillió forintig adómentesen támogatható a dolgozó lakásvásárlásra

2018.01.21
Portfolio.hu
A vállalkozások 5 millió forintig adómentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel törlesztését, lakás vásárlását, építését, bővítését, korszerűsítését vagy akadálymentesítését. Az akár havi 83 ezer forintos juttatás cafeteria elemként is választható - tájékoztatta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t.

Százezrek tüntettek Trump ellen

2018.01.21
Portfolio.hu
Pontosan egy évvel Donald Trump elnöki beiktatásának ceremóniája után, amikor nők százezrei tüntettek az új elnök ellen, szombaton - az egyéves évfordulóra is emlékezve - vonultak ismét utcára a nők.

Erdogan: az USA nem tartotta be ígéretét, ezért indítunk háborút - Lövik Szíriát a törökök

2018.01.20
Portfolio.hu
Recep Tayyip Erdogan török elnök szerint az USA nem tartotta be ígéretét, miszerint a dzsihadisták kiűzése után a kurd milíciák elhagyják Manbídzset. Úgy véli, ezért senki sem szólhat egy szót sem az afríni művelet miatt. A török hadsereg délután szárazföldi és légi offenzívába kezdett Szíria északi részén. A művelet miatt Ankara Washingtonnal és Moszkvával is összetűzésbe kerülhet. A szíriai háború elindítása óta a befektetők egyre nagyobb idegességgel követik az eseményeket.

Egyre jobban utálja a világ Trumpot

2018.01.20
Portfolio.hu
A Gallup közvélemény-kutató intézet 134 országban végzett felmérése szerint a megkérdezettek 30 százaléka tartja megfelelőnek az Egyesült Államok vezető szerepét Donald Trump elnöksége idején.

Keveset költenek a németek a katonaságra, pedig itt lenne az ideje a kiadások növelésének

2018.01.20
Portfolio.hu
Németország tavaly bruttó hazai termékének (GDP) 1,13 százalékát költötte katonai kiadásokra, ami elmarad a NATO 1,22 százalékos előrejelzésétől, és jóval alacsonyabb az észak-atlanti szövetség 2 százalékos célszámánál.

Rendkívül erősen indult az év a feltörekvő kötvénypiaci alapoknál

2018.01.20
Portfolio.hu
Ritkán látható annyira erős nettó tőkebeáramlás a feltörekvő piaci kötvényalapokba, mint ahogy a 2018-as év indult, hiszen két egymást követő héten is 3 milliárd dollár feletti volt a beáramló tőke volumene, de ez nem lesz fenntartható ütem - mutat rá heti elemzésében az UniCredit Research.

Botrányok, kudarcok és a nagy siker: Így nézett ki Trump első éve

2018.01.20
Portfolio.hu
Napra pontosan egy éve annak, hogy Donald Trump az Amerikai Egyesült Államok elnöke lett, eddigi elnöksége pedig annyira eseménydús volt, hogy az újságírók és az elemzők csak kapkodták a fejüket. Bár rengeteg gazdasági tervvel érkezett az elnöki székbe, a decemberben elfogadott adócsomagot leszámítva igazán nagy gazdaságpolitikai sikere nem volt, inkább sokszor ellentmondásos kijelentéseivel, illetve belpolitikai botrányaival hívta fel magára a figyelmet. Ez történt az amerikai gazdaságban Trump első éve alatt.

Nem állnak le a törökök: Újabb csapásokat mértek

2018.01.20
Portfolio.hu
A török hadsereg szombaton újabb csapásokat mért észak-szíriai kurd célpontokra az afríni hadművelete keretében - közölték hivatalosan. Egyelőre csak a tüzérség támadott a határon át, de bármikor megindulhatnak a török szárazföldi erők is - írta az AFP hírügynökség.

Erős üzenetet küldött a francia elnök a briteknek

2018.01.20
Portfolio.hu
A francia elnök szerint a brit üzleti szektor csak akkor férhet hozzá maradéktalanul a brit EU-tagság megszűnése után is az Európai Unió egységes belső piacához, ha Nagy-Britannia az ehhez kötődő szabályrendszer egészét teljesíti, "nem szemezgethet" az EU-val folytatandó együttműködés előnyeiből.

Közzétételek 2018

2018.01.01

Hírlevelek_2017

2017.01.01

Közzétételek 2017

2017.01.01

Hírlevelek_2016

2016.01.01

Közzétételek 2016

2016.01.01

Hírlevelek_2015

2015.01.01

Közzétételek 2015

2015.01.01

Hírlevelek_2014

2014.08.01

Közzétételek 2013

2014.07.31

Közzétételek 2012

2014.07.31

Közvetítők jegyzéke

2014.07.02
Társaságunk függő ügynökei a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény 111.§ (2) bekezdés a) pontja alapján:

Szabályzatok

2014.07.02

Közzétételek 2014

2014.07.01

Közzétételek 2011

2014.01.31

Közzétételek 2010

2014.01.31

Közzétételek 2009

2014.01.31

Közzétételek 2008

2014.01.31

Közzétételek 2007

2014.01.31