A figyelem csodákra képes – karácsonyi jótékonysági megmozdulásaink

A nemzetközi Generali 2021-ben, míg magyar vállalatcsoportunk idén ünnepli 190 éves jubileumát. Büszkék vagyunk múltunk gazdag örökségére, a stabilitásra, amit nyújtani tudunk ügyfeleinknek. Jubileumunk kapcsán a legfontosabb kérdés számunkra az, hogyan tudjuk értékeink mentén tovább folytatni az építkezést, hogy több mint egy millió ügyfelünket élethosszig tartó partnerként segíthessük tovább.

A fenntarthatóság és a társadalmi szerepvállalás olyan témák, amelyek napjainkban át kell, hogy hassák minden felelős vállalat működését, át kell, hogy alakítsák az üzleti gondolkodást és a vállalati kultúrákat is.

Büszkék vagyunk rá, hogy a segítségnyújtás, a törődés, az összefogás nálunk a mindennapok része. A karácsonyi ünnepeket megelőző időszakot – a koraszülött-ellátást támogató The Human Safety Net programunkon keresztül – ismét a segítségnyújtásnak, az összefogásnak szenteltük.

Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány támogatásán keresztül a nyugat-dunántúli koraszülött ellátás fejlesztéséhez járultunk hozzá, az Anyák az Anyákért Alapítványon keresztül pedig nélkülöző családok számára juttattunk el élelmiszercsomagot, hogy meleg étel kerülhessen az asztalukra.

A legkisebbeket ápoló nővérkék ünnepi készülődésébe pedig kézműves ajándékcsomagokkal szerettünk volna örömöt csempészni, és megköszönni nekik azt az emberfeletti munkát, amit nap mint nap végeznek.

Közel 300 Generalis kollégánk indult útnak, hogy eljuttassa ajándékainkat az ország 8 nagyvárosának 12 koraszülött intenzív és újszülött osztályán dolgozó nővérkéi számára. Tekintsék meg az ajándékátadás pillanatairól készült videót, amely az önkéntesek számára legalább akkora örömöt jelentett!