Karácsonyi ajándékozás helyett adományozás

2021.01.10
Generali Alapkezelő

A rendhagyó 2020-as év után a karácsonyi szezon is rendhagyó volt a Generali Alapkezelő számára.

A Generali Alapkezelőnél hagyomány, hogy az ünnepi időszakban karácsonyi ajándékkal köszönik meg partnereik bizalmát, együttműködését. 2020. decemberben, a koronavírussal nehezített év végén, a vállalat az ünneplés helyett a segítségnyújtásra helyezte a hangsúlyt, így a karácsnyi ajándékozásra szánt összeget jótékony célra fordították. 

A Generali cégcsoportban globális szinten már harmadik éve működik a THSN (The Human Safety Net) elnevezésű közösségi kezdeményezés, amely a társadalom leginkább rászoruló rétegeit támogatja. A magyarországi program középpontjában a koraszülöttek állnak, THSN az Újszülöttekért programmal a koraszülött-ellátáshoz igyekeznek segítséget nyújtani.

Ezért a Generali Alapkezelő tavaly év végén a családközpontú koraszülött ellátásért küzdő Melletted a helyem Egyesület javára, illetve az Anyák az Anyákért Alapítványon keresztül egy olyan szombathelyi apukának ajánlotta fel a karácsonyi ajándékokra szánt összeget, aki a koronavírus járvány következtében elvesztette feleségét, így egyedül maradt koraszülöttként világra jött, de szerencsére egészséges és szépen fejlődő kisfiával.